top of page

Waarom kiezen voor personal training?

Of het nu gaat om meer spierkracht, uithouding, lenigheid, spiermassa of gewoon om de oefeningen op een correcte manier uit te voeren. Welk doel je ook voor ogen hebt: SAMEN kunnen we dit bereiken.

Je hebt maar één lichaam, dus kan je er best zo goed mogelijk zorg voor dragen. Wij geloven sterk in de juiste vorm/techniek.

Voor je optimaal te kunnen begeleiden, is de duur van 1 sessie 1,5u.

Tarieven

INDIVIDUEEL

1 sessie: 60 euro

5 sessies: 275 euro (55 € per sessie)

10 sessies: 500 euro (50 € per sessie)

PER TWEE

1 sessie: 90 euro

5 sessies: 425 euro (85 € per sessie)

10 sessies: 800 euro (80 € per sessie)

VOEDINGSSCHEMA

25 euro

TRAININGSSCHEMA

20 euro

VETMEETING

10 euro

Gedeelde ervaringen van enkele leden

Stef - 24 jaar - man

"Alvorens ik begon met personal training bij Leander, had ik er al een paar jaar training opzitten. Ik had vaak last van pijn en gewrichten maar wist niet hoe dit kwam, ook boekte ik weinig resultaat ook al deed ik altijd mijn best. Toen ik begon met personal training kwam ik er al snel achter dat ik niet de juiste technieken gebruikten en op een totaal verkeerde manier trainde.. Nu ben ik ongeveer al 4 maanden aan het trainen met de juiste snelheid en techniek en merk ik duidelijk een verschil! Ik heb geen last meer van gewrichtspijn en ben al heel wat spiermassa bijgekomen! Een echte aanrader dus! Leander luistert ook echt naar wat je wil bereiken en doet er alles aan om samen dat doel te bereiken!"

Jason - 21 jaar - man

"Na de PT heb ik terug een nieuwe kijk gekregen op fitness. Na al enkele jaren te fitnessen merkte ik op dat ik toch nog wat extra info/hulp nodig had om mijn doelen te bereiken. Leander heeft me hierbij de perfecte hulp kunnen bieden. Door de tips & tricks die ik hierbij heb geleerd, heb ik een hele nieuwe manier van trainen geleerd die veel beter is voor mijn doel te bereiken. Waarvan ik ook ben verschoten waren hoe snel de resultaten zichtbaar werden na al een paar weken PT. Kort samengevat: “de ideale PT die ik nodig had!”

Lorenzo - 22 jaar - man

"De trainingen en technieken van Leander zijn zeker aan te raden! Voor ik kennis had gemaakt met zijn manier van trainen had ik vaker last van pijn bij bepaalde gewrichten, maar sinds dat ik zijn technieken toepas, heb ik dat niet meer voor. Ik merk ook een stevige toename in kracht, massa en een afname van vet. Wat je doel ook is, B-Strong is “the place to be”. Als je fit wilt worden, raad ik het zeker aan om eens een bezoek te brengen, het is zeker en vast de moeite waard!"

Stein - 20 jaar - man

"De personal training was altijd intensief. Er werd goed geluisterd naar welk doel ik wou bereiken en welke oefeningen goed voor mij werkte. Er werd tijd genomen om de trainingen te bespreken en om te motiveren. In combinatie met een voedingsschema boekte ik al snel goede resultaten. Na 3 maanden was ik meer dan 10 kilo kwijt en merkte ik dat ik snel sterker en fitter werd."

Seppe - 34 jaar - man

"De personal training die je bij B-Strong kan vinden is van de bovenste plank. Leander weet mij telkens weer te motiveren. Hij pusht me om op een gezonde en veilige manier mijn grenzen steeds te verleggen, en heeft me zo geholpen om resultaten te boeken in 6 maanden die ik in 5 jaar nog nooit eerder heb bereikt. Je krijgt hier echt waar voor je geld en Leander is altijd bereikbaar als je met vragen zit zelfs buiten de personal training. Ik ben in ieder geval overtuigd en voor mij is dit enkel nog maar het begin."

bottom of page